Ristessons fyra interkulturella kommunikationstjänster är som små byggklossar som får dig att sova bättre om nätterna, inför, under och efter ett alltmer livsviktigt samröre med personer från andra länder och kulturer. Den sömnen kräver ett gott samvete. Det är något man känner på sig.

Tjänsterna

När Ristesson samarbetar med dig behöver du aldrig mer träffa viktiga utländska kontakter utan att vara säker på att språk, kultur, underhållning och allt som medför framgång präglar hela samvaron.

Mer om denna tjänst…

Värdskap / Mottagande

Många nyttiga aha-upplevelser ges i Ristessons berättelser i föreläsnings– eller samtalsform på svenska, en om Interkulturell kommunikation, en annan heter Tro-schmoo, Hoppetisnopp & en Kär kär kär lek.

Mer om denna tjänst…

Berättelser / Föreläsning

Var med i den språkliga elit som aldrig lämnar ifrån sig något på engelska utan granskning av någon som verkligen vet vad du vill säga, kan säga just det och vill dig väl! Ristesson åtar sig det avgörande textansvaret, även för svenska texter som kommer ur engelskan. 

Mer om denna tjänst…

För kontakt med oss om tjänsterna: ristesson@southerlyclubs.com eller (08) 641 0606

 

Texter / Granskning

Lyhörda lyssnar när vi använder världsspråken eller mindre språk, och bästa möjliga uttal har blivit en konkurrens– och förtroendefråga i det nya årtusendet. Undvik ett underkännande! Ristesson coachar gruppen eller individen — engelska, spanska, tyska, franska.

Mer om denna tjänst…

Uttal / Coaching

Textruta:               ü Det är en sak är att kunna språk, en annan är kunskapen om ...
hur man uppfattas när man kommunicerar.

RISTESSON

Interkulturell kommunikation

BILDER: SOUTHERLY CLUBS 2008